Agenda 21 - Diputació d'Alacant

Diputació d'Alacant

Salutació del President

Benvinguts a aquest portal on els visitants descobriran una de les moltes opcions que la Diputació d'Alacant proposa per promoure el desenvolupament sostenible en l'activitat local dels municipis de la nostra província.

A través d'aquest web, els ajuntaments hi podran trobar tota la informació sobre el projecte Agenda 21 Provincial. Una eina que pretén un model de comunitat sostenible i que fomenta el diàleg entre l'administració local i els ciutadans, materialitzada amb la creació de l'Oficina 21 Provincial.

L'Àrea de Medi Ambient de la institució provincial, en pro d'aconseguir que la nostra província esdevinga saludable i sostenible, ha posat en marxa aquesta iniciativa per promoure aquests valors en els municipis alacantins i a través de l'Agenda 21 Local, proporciona els mitjans necessaris per a dur-los a terme.

Vos convide a recórrer la pàgina web per informar-vos sobre aquesta iniciativa que posem a la vostra disposició com a un servei més i una aposta per acostar propostes i línies de treball comunes.

Una salutació ben cordial

César Sánchez Pérez

President de la Diputació d'Alacant

©Exma. Diputació d'Alacant | redagenda21@dip-alicante.es | nota legal