Agenda 21 - Diputació d'Alacant

Diputació d'Alacant

Foro

tema respostes totals

Pàgina:  0

Publicar nou tema

CLÀUSULA INFORMATIVA SOBRE DADES PERSONALS (LLOPD)

D'acord a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem que les dades personals arreplegades són de caràcter obligatori i seran incorporades a un fitxer el responsable del qual és la Diputació Provincial d'Alacant amb la finalitat de gestionar el servei.

Les teues dades de caràcter personal seran conservades per la Diputació Provincial d'Alacant amb fins històrics i estadístics, i podran ser comunicades a altres administracions públiques amb aquesta finalitat.

Sempre que emplenes algun dels nostres formularis, autoritzes expressament la Diputació Provincial d'Alacant per recaptar, tractar i cedir les seues dades de caràcter personal amb les finalitats adés descrites.

Si desitges exercitar els teus drets d'accés, rectificació i cancel·lació en relació amb les teues dades personals podràs dirigir un escrit a: redagenda21@dip-alicante.es.

La Diputació d'Alacant es reserva el dret a eliminar aquelles opinions que tracten assumptes no relacionats amb la temàtica del Fòrum. La IP de la teua connexió quedarà registrada al guardar el teu missatge.

©Exma. Diputació d'Alacant | redagenda21@dip-alicante.es | nota legal